Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان سابق المپیک ایران گفت: دوست داشتم که بتوانم بیشتر ورزش کنم و بیشتر بتوانم مدال بگیرم ولی دیگر واقعا زانو به من اجازه نداد و توصیه پزشکان هم بود که نباید بیشتر فشار بیاورم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، بهداد سلیمی، قهرمان وزنه برداری ایران در المپیک 2012 لندن، در واپسین روزهای سال 98حرف‌های خواندنی در مورد تصمیمش برای خداحافظی از دنیای ورزش حرفه‌ای و وضعیت حال حاضر این رشته در آستانه حضور در المپیک 2020 توکیو با خبرنگار برنا انجام داده پکه در ادامه آن را می‌خوانید:

سال 98 برای شما چگونه سپری شد؟

سال 98 سال خوبی بود هم برای من و هم برای مردم، البته اتفاقات تلخ و شیرین زیادی هم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال سال جدیدی برای بهداد سلیمی است که مربی شدید. در مقام مقایسه زمانی که ورزش می‌کردید جذاب‌تر بود یا الان که وارد این فاز جدید شده‌اید؟

قطعا ورزش یک دنیایی است که خیلی قابل مقایسه نیست و برای هر کسی خیلی جذاب تر است و خداحافظی کردن خیلی سخت است و می‌بینید که بعضی از ورزشکاران اگر دیر خداحافظی می‌کنند به این دلیل است که دنیای ورزش دنیای بسیار جذاب و زیبایی است و تجربیاتی آدم به دست می‌آورد که هیچ جای دیگری نمی‌تواند واقعا تجربیات را به دست بیاورد. بحث مربیگری هم خیلی قشنگ و زیباست و اتفاقات خوبی می‌تواند در آن بیفتد و هر دوی این‌ها جذابیت خاص خودشان را دارند ولی ورزش چیز دیگری است.

پشیمان نشدید از اینکه در این مقطع خداحافظی کردید؟

 بحث پشیمانی نیست خیلی دوست داشتم که بتوانم بیشتر ورزش کنم و بیشتر بتوانم مدال بگیرم ولی دیگر واقعا زانو به من اجازه نداد و توصیه پزشکان هم بود که نباید بیشتر فشار بیاورم.

اوقات فراغت خود را چگونه سپری می‌کنید؟

الان که ورزش حرفه‌ای نمی‌کنم بیشتر می‌توانم در خدمت خانواده باشم و برای‌شان وقت بگذارم و کارهایی که دوست دارم را بیشتر می‌توانم انجام دهم و به مسافرت بروم. کارهای شخصی خودم را بیشتر می‌توانم انجام دهم.

اهل کتاب خواندن هستنید؟

کم و بیش، خیلی متأسفانه نه. هم بحث مربیگری و هم بحث مسئولیتی که در کمیته ملی المپیک دارم خیلی وقتی برایم نمی‌گذارد ولی سعی می‌کنم که کتاب بخوانم. خیلی وقت نمی‌کنم که بخواهم فیلم ببینم و کتاب بخوانم. این یکی از نقاط ضعفم است که امیدوارم سال جدید بتوانم برطرف کنم.

وضعیت وزنه برداری ایران را در زمانی که ورزشکار بودید با الان که مربیگری می‌کنید چطور مقایسه می‌کنید؟

وزنه برداری ما الان در حال یک پوست‌اندازی و تغییر نسل است و اینکه این روزها خیلی حال خوبی ندارد، به خاطر این بوده که ما یک نسلی بودیم که از سال 2010 از من و کیانوش رستمی مدال آوری شروع شد و در طول این نسل غیر از من، سهراب مرادی، سجاد انوشیروانی، سعید محمد پور و نواب نصیرشلال بودند. این نسل آمده و رفته و برای اینکه یک نسل جایگزین ما بشود، چند سالی زمان می‌برد مثل نسل قبل از ما که آخرین مدال را حسین رضازاده سال 2006 گرفته بود و از آن نسل طلایی سیدنی و بعد از  آن ما از سال 2010 شروع به مدال آوری کردیم یعنی 4 سال وزنه برداری ما اوضاع خوبی نداشت الان هم فکر می‌کنم که به آن دوره داریم نزدیک می‌شویم و چند سالی است که یک مقداری شاید وزنه برداری ما افت کند ولی همیشه ما پشتوانه و استعدادهای خوبی در وزنه برداری داشتیم که انشالله بتوانند زودتر این جای خالی را پر کنند.

اگر وزنه بردار نمی‌شدید سراغ چه رشته‌ای می‌رفتید؟

خیلی به آن فکر نکردم و تمام تمرکزم را روی وزنه‌برداری گذاشته بودم ولی رشته‌ای که خیلی علاقه دارم بسکتبال است و شاید می‌توانستم در بسکتبال هم موفق باشم.

بزرگترین حسرت زندگی شما؟

در بحث ورزشی المپیک ریو است و مدالی که از من گرفته شد واقعا یکی از بزرگترین حسرت‌های زندگی‌ام بود. المپیک 2020 خیلی سخت است نه تنها برای ورزش وزنه برداری بلکه برای کل کاروان فکر می‌کنم المپیک سختی باشد و در مورد وزنه برداری ما یک مقداری مورد کم لطفی و بی مهری قرار گرفتیم به خاطر آزمایش‌های دوپینگی که از سال 2008 گریبانگیر تیم ملی ما بود سال 2020 ما را محروم کردند و سهمیه کامل نتوانستیم بگیریم و برای این دو سهمیه که داریم دچار مشکل هستیم و هنوز نفر قطعی نداریم که حضورش در المپیک مسجل باشد. اگر هم داریم شانس مدالش خیلی کم است ولی اگر بتوانیم از بین کیانوش رستمی و سهراب مرادی یکی از دو عزیز بتوانند سهمیه کسب کنند فکر می‌کنم شانس مدال در دسته 96 داشته باشیم و در دسته 109 کیلو +109 کارمان خیلی سخت است.

چند درصد شانس برای کسب سهمیه کیانوش قائل هستید؟

کسب سهمیه و موفقیت در المپیک دو مقوله جدا است من به نظرم شانس کیانوش برای کسب سهمیه یک مقدار پایین است ولی اگر بتوانند سهمیه کسب کنند شانس آنها برای مدال بالا است.

خیلی‌ها اعتقاد دارند که شاید یک غرور کاذب باعث شد که کیانوش مسیرش جدا شود از موفقیتی که در 2016 به دست آورد.

هر ورزشکاری در طول مسیر زندگی و ورزشی اش ممکن است که یک تصمیم اشتباه بگیرد و یکسری مشاوره های غلطی به  آن داده شود در مورد کیانوش هم این اتفاقی بود که قبل از المپیک ریو تصمیم گرفت این کار را بکند و حمایت فدراسیون و وزارت ورزش وقت هم همراهش بود به نظرم از همان زمان اگر جلوی این کار گرفته می‌شد الان حواشی خیلی کمتر بود و در هر صورت کیانوش مهره بسیار ارزشمندی برای کشور است.  مدال های زیادی را کسب کرده الان هم فکر می کنم تا حدودی زیادی پی به این برده که شاید تصمیماتی که در گذشته گرفته یک مقداری عجولانه بوده و مشاوره های غلط گرفته و الان خداروشکر دارد راه خوبی را سپری می کند و امیدوارم که اتفاقات خوبی برایش بیفتد.

بهترین دعای برای مردم ایران در سال جدید

الان همه جا بحث سلامتی است و به نظرم بهترین دعایی که یک آدم می‌تواند برای هموطنانش داشته باشد سلامتی تمام مردم ایران و دوری از تمام مشکلات و رفع بلاها و مشکلات است.

بهترین عیدی که گرفتید؟

بهترین عیدی را از خدا گرفتم و روز اول فروردین بوده که دخترم به دنیا آمده و عیدی قشنگی بود و هنوز هم بهترین عیدی است. عیدی که دیگر نمی گیرم چون سن ما بالا رفته است هر چند که عیدی گرفتن خیلی لذت بخش است. ولی شرایط به گونه‌ای است که الان باید عیدی بدهیم. امیدوارم سال 99 سال خوبی برای مردم و کشور باشد و برای ورزش هم اتفاقات خیلی خوبی بیفتد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیک فدراسیون وزنه برداری وزنه برداری کیانوش رستمی بهداد سلیمی تیم ملی وزنه برداری سهراب مرادی نوروز99 ورزشی وزنه برداری ما بهترین عیدی فکر می کنم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۴۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است

دو مربی شاغل در لیگ‌برتر فوتسال ایران معتقدند هر ساله تعدادی بازیکن جوان به لیگ اضافه می‌شوند که با استقبال تیم‌ها و بها دادن مربیان، زمینه‌های رشد آنها فراهم می‌شود تا روح تازه‌ای را به لیگ‌برترمان هدیه کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بیست‌وپنجمین دوره لیگ‌برتر فوتسال آقایان از مرداد ماه سال ۱۴۰۲ با حضور ۱۴ تیم آغاز شد و با برنامه‌ریزی خوب فدراسیون در اسفند ماه همان سال بدون وقفه‌ای به پایان رسید. تیم فوتسال گیتی‌پسند که محمد کشاورز سکان‌دار آن بود موفق شد با یک باخت و یک تساوی و با ۷۳ امتیاز با اختلاف چند هفته زودتر قهرمان لیگ‌برتر شود، مس‌سونگون و گهر زمین سیرجان به‌ترتیب با ۵۴ و ۵۰ امتیاز در رده‌های دوم و سوم جدول قرار گرفتند.

مقاومت البرز و حافظ ساری موفق به مقاومت در برابر دیگر تیم‌ها و حفظ جایگاه خود نشده و از دور رقابت‌ها کنار رفتند. محمدحسین درخشانی بازیکن گیتی‌پسند با ۲۳ گل عنوان آقای‌گل لیگ‌برتر را از آن خود کرد در صورتی که در لیگ گذشته مهدی جاوید بازیکن مس‌سونگون با ۳۷ گل با اختلاف زیاد آقای‌گل لیگ‌برتر شد.

لیگ‌برتر فوتسال ایران جز پنج لیگ برتر دنیا است

محمد کشاورز، سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند در خصوص شرایط لیگ‌برتر فوتسال ایران به خبرنگار ایمنا می‌گوید: لیگ‌برتر فوتسال ایران جزو پنج لیگ برتر دنیا است، سطح لیگ کشورمان را بسیار خوب ارزیابی می‌کنم که هر سال روند رو به‌رشدی را طی می‌کند. لیگ برتر فوتسال ایران جزو لیگ‌هایی است که بازیکنان خوبی در آن حضور دارند و در مجموع لیگ سختی داریم.

وی می‌افزاید: فوتسال ما همیشه فراتر از آسیا بوده است و همیشه در رنکینگ جایگاه خوبی داریم. فکر می‌کنم نگاه و نظر فوتسال جهان به فوتسال ایران نگاهی ویژه است و این نشان از قدرت فوتسال ما است که جزو تیم‌های تراز اول دنیا قرار گرفته‌ایم.

سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند تصریح می‌کند: هرساله تعدادی جوان جدید به لیگ ما اضافه می‌شوند، اکثر تیم‌ها از حضور جوانان در ترکیب‌شان استقبال می‌کنند و از نظر من اضافه شدن جوانان به لیگ اتفاق عادی است، این اتفاق را مثبت ارزیابی می‌کنم چرا که به‌طور کلی جوانان آینده‌ساز فوتسال ما هستند و باید کم‌کم خودشان را جایگزین بزرگ‌ترها کنند.

داوران؛ قشر مظلوم ورزش

وی عنوان می‌کند: همیشه اعتقاد داشتم داوران، قشر مظلومی هستند چرا که به داوری ما آنگونه که شایسته است توجه نمی‌شود. امکانات بهتری را باید در اختیار داوران قرار دهند که داوران ما با خیال راحت‌تری بتوانند قضاوت کنند، اما به داوری ما آنگونه که شایسته است بها داده نمی‌شود.

کشاورز ادامه می‌دهد: شرایط داوری ما خوب است، اما تا عالی شدن فاصله دارد. می‌توانیم «VAR» را به فوتسال بیاوریم و این موضوع برای فوتسال پیچیده نیست، به‌دلیل قانون‌های متفاوت فوتسال از فوتبال می‌توانیم با یک سیستم وطنی حتی این امکان را برای داوران فراهم کنیم. سراسر دنیا در حال استفاده از «VAR» هستند، در مسابقات آسیایی و ملی نیز شاهد این موضوع هستیم.

سرمربی تیم گیتی‌پسند خاطرنشان می‌کند: جذابیت لیگ به رفت و برگشت داشتن است چرا که می‌تواند شور و نشاط فوتسال را به همه کشور انتقال دهد.

شاهد تغییر نسل در فوتسال هستیم

حمید بی‌غم، سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون در رابطه با سطح لیگ فوتسال ایران به خبرنگار ایمنا می‌گوید: با توجه به اینکه بازیکن‌های جوان و خوبی در حال ورود به لیگ فوتسال هستند شاهد تغییر نسل هستیم در مقابل مربیان نیز به این بازیکنان جوان بها می‌دهند که موجب تغییر سطح لیگ ایران شده است.

وی می‌افزاید: اکنون نمی‌توان در مورد نتایج بازی‌های خارج از خانه از پیش‌بینی کرد. امیدوارم با حضور تماشاگران و بازی‌های جوانمردانه شاهد رشد و شکوفایی فوتسال شویم. در مجموع به دلیل حضور جام جهانی نیز می‌توانیم شاهد رشد چشمگیر سطح فوتسال ایران نسبت به گذشته باشیم.

سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون بیان می‌کند: جوان‌گرایی توسط ۱۴ تیم حاضر در لیگ‌برتر انجام می‌شود، اما این موضوع در تیم‌های مختلف متفاوت است چرا که تیم‌هایی که در کورس قهرمانی حاضر هستند از جوانانی استفاده می‌کنند که تجربه یک الی دو سال حضور در لیگ‌برتر را داشته باشند. برخی تیم‌ها هم از جوانان کم‌تجربه‌تر و گمنام استفاده می‌کنند. از نظر من هر دو تفکر ارزشمند است و موجب پیشرفت فوتسال کشورمان می‌شود. به‌خصوص که ما در زمان تغییر نسل هستیم و امیدوارم این جوانان خیلی سریع‌تر تجربه کسب کنند و لیگ فوتسال کشورمان را بسیار پویاتر و زیباتر کنند.

وی تصریح می‌کند: داوری‌ها خوب است، اما دو بحث در داوری‌ها دیده می‌شود، موضوع اول تفاوت در داوری‌ها است یعنی برخی از داوران بسیار سخت‌گیرانه خطا می‌گیرند و برخی خیر؛ این تفاوت موجب می‌شود بازیکنان گمراه شوند. داوری‌ها باید در حد هم برسد و نزدیک به هم باشد تا بازیکنان نیز بدانند چگونه باید بازی کنند. موضوع دوم حذف مدیریت بازی است چرا که این موضوع را در بازی‌های آسیایی و جام‌جهانی نمی‌بینیم و چیزی که قانون معین کرده است، اجرا می‌شود و شرایط به آن صورت زیباتر است.

نیازمند کنترل هرج‌ومرج نیمکت‌ها هستیم

بی‌غم ادامه می‌دهد: باید بتوانیم با شرایط مختلف نیمکت‌ها را کنترل کنیم تا از هرج‌ومرجی که برخی از تیم‌ها به‌وجود می‌آورند جلوگیری کنیم چرا که فوتسال ما در سطحی قرار گرفته است که این رفتارها شایسته نیست.

وی تشریح می‌کند: بزرگ‌ترین کمبود ما در لیگ فوتسال نظارت، مدارا کردن یا مدیریت است. برخی موضوعات در شأن فوتسال ما نیست و نمی‌دانم کی قرار است به‌جای این اعتراضات، مباحث فنی نتیجه را رقم بزند.

سرمربی تیم فوتسال مس‌سونگون در خصوص شرایط تیم‌ملی فوتسال عنوان می‌کند: چندین سال است که استعدادهای زیادی به‌علاوه مربیان بسیار خوبی را داریم، اما برگزاری اردوهای منظمی در طول سال نداریم و این موضوع به تیم‌ملی کشورمان ضربه می‌زند. مسابقات تدارکاتی‌مان کم است و اگر هم وجود دارد بسیار نزدیک بهم و به تایم برگزاری مسابقات است. اگر این اردوها در طول سال پخش شود، به‌نظر می‌توان بازدهی بهتری را انتظار داشت.

وی خاطرنشان می‌کند: ضعف بزرگی است که در طول سال بازیکنان تیم‌ملی را رها می‌کنیم و سپس در یک بازه زمانی بسیار کوتاه جمع می‌کنیم و شرایط فشرده‌ای را برای‌شان رقم می‌زنیم.

به گزارش ایمنا، حضور بازیکنان جوان در کنار بازیکنان باتجربه و قدیمی تیم‌ها موجب آینده‌سازی لیگ و تیم‌ملی کشورمان است. اگر کمی بیشتر به فوتسال بها داده شود و با ارتقا سیستم‌های داوری و دیگر امکانات این رشته، می‌توانیم در رده‌های بالاتر در دنیا قرار گیریم.

کد خبر 747341

دیگر خبرها

  • لیگ‌برتر فوتسال ایران در حال پوست‌اندازی است
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • حسرت ۵۲ ساله اپه و فلوره ایران برای بازگشت به المپیک
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها / معلمان بجنوردی از سختی‌های شغل‌شان می‌گویند
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • تالاخادزه ایران کجاست؟